Haute Watch of the Week: Franck Muller kerek csontváz replika órák

Franck Muller a legismertebb bonyolult óráiról, gyakran tónusú tokokkal. Szóval mi történik, ha a márka az órák világában választja a leggyakoribb alakformát, és manuális szélmozgással illeszkedik?replika órák Akkor kapja meg a Franck Muller kerek csontvázát!

Mivel Franck Muller szinte szinonimája a tonneau alakú toknak, meglehetősen meglepő, hogy ez a kerek csontváz nem keverhető össze más márkával, mint egy Franck Muller. A tok meglehetősen egyszerű a kialakításában, de a kerekített keret és a karosszékben látható, jól látható csavarok klasszikus érzést biztosítanak.

Az eset valójában az óra fő vonzerejének színpadát, a csontvázas mozgását jelenti. Számos különböző módja van a mozgás csontvázának, és Franck Muller úgy dönt, hogy az egyik leggyakoribb, ami semmiképpen sem a legegyszerűbb. Csak a hidak és a főlemez körvonalai érintetlenül maradnak,rolex replika ami egy nagyon elegáns, vékony, fémszövetet hoz létre, amely a fogaskerekeket, a mérlegkereket, a főtartályt és a mozgás egyéb részeit tartja a helyén.

Amikor egy ilyen mozgást csontvázol, valójában nincs helye arra, hogy elrejtse a középszerű kézművességet, így a kivitelnek kiválónak kell lennie. Ez minden bizonnyal a kerek csontváz esetében áll fenn, ahol az összes híd elcsúszott élekkel rendelkezik, és mindegyik rész gondosan befejeződött.

A karok különálló alakja növeli az óra klasszikus jellegét. Még egy másodpercnyi kézzel is felszerelhető, amely a hatodik órában található, amiért a lenyűgöző mozgás felett kell figyelni. Franck Muller felépítette a kerek csontvázot egy körgyűrűvel a mozgás körül, jelezve az órákat és perceket. Ez könnyebben olvashatóvá teszi az órát, és nem hagyja,replika óra hogy a funkciója a formája szépségében szenvedjen.